Kuhu minna

Teisipäev, 15. september

KINO
Diva kl 17 ja kl 19.20 Metroorongi 123 röövimine. Põnevusfilm. Alla 12 a keelatud. Pilet 50.–

NÄITUS
Muhu, Koguva küla 15. oktoobrini Eesti Põllumajandusmuuseumi näitus “Leib on talu peremees”. Väljapanek kajastab Eesti rukkikasvatuse ajalugu ja rukkileivaga seotud tavasid, uskumusi ning traditsioone. Näituse koostas Mare Viiralt, kunstnik Maarika Tang.

Kolmapäev, 16. september

KINO
Diva kl 16.45 Metroorongi 123 röövimine. Pilet 50.–


Hea teada

Algab “Suitsuprii klassi” võistlus
Tervise arengu instituut korraldab “Suitsuprii klassi” võistlust juba kaheksandat korda. Sel aastal kestab konkurss 12.10.2009–12.04.2010.

“”Suitsuprii klassi” võistlus on suitsetamisvastane ennetusprogramm 4.–12. klasside õpilastele, mille peamised eesmärgid on ennetada või edasi lükata suitsetamise ja suitsuvabade tubakatoodete tarbimisega alustamist laste ja noorte seas, motiveerida tubakat tarbivaid õpilasi sellest loobuma ning toetada tubakavabadust kui eluviisi,” teavitas instituudi peaspetsialist Eve-Mai Rao. Kõikide võistluse edukalt lõpetanud klasside vahel loositakse välja viisteist 5000-kroonist auhinda.

Ülemaailmse noorte tubakauuringu (Global Youth Tobacco Survey 2007) andmetel on Eesti õpilastest vähemalt korra elu jooksul suitsu proovinud 80,4% ning ligi 35% õpilastest tarbib ka hetkel mõnda tubakatoodet. Eesti on nende riikide hulgas, kus on suurim 13-aastaste või nooremate igapäevasuitsetajate arv – ligi 13% (ESPAD 2007), mis tähendab, et tubakaennetusega alustada ei ole kunagi liiga vara.
Lisainfo tel 65 93 973, meiliaadressil eve-mai.rao@tai.ee .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)