Kuressaare vanemarhitektiks saab Kadri Randoja (4)

Kuressaare vanemarhitektiks saab Kadri Randoja

 

Linnavalitsuse väljakuulutatud vanemarhitekti konkursil osales seitse inimest, kellest vestlusvooru pääses linnapea sõnul neli. Neist valis linnavalitsuse komisjon välja Kadri Randoja (pildil).

“On hea märk, et noored inimesed mandrilt Saaremaale tööle pürgivad,” ütles linnapea Urve Tiidus Oma Saarele. “Samas on igati tervitatav, et konkursil osales mitu inimest, kes vastasid esitatud nõuetele.”

Kadri Randoja on arhitektuurierialal lõpetanud Tallinna tehnikakõrgkooli. Ta on projekteerinud nii ühiskondlikke hooneid kui ka üksik-elamuid. 2005. aastal pälvis Randoja koos Toomas Reinu ja Mart Rõuguga Lohusalu lasteaed-algkooli arhitektuurse lahenduse ideekonkursil I preemia.

Linnapea Urve Tiiduse sõnul hindas komisjon kandidaadi soovi end Kuressaares teostada ja tema seniseid erialaseid kogemusi. Kadri Rand-oja kinnitusel on tal Saaremaal ja Kuressaares isiklikke ja perekondlikke sidemeid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 284 korda, sh täna 1)