Juhtkiri: Töökoht toetuse abiga

Juhtkiri: Töökoht toetuse abiga

 

Kõik töötuks jäänud inimesed hakkavad saama mingit liiki toetust. Vahel on need toetused küll nii väikesed, et isegi osav majandaja sellega end ega oma peret toita ei suuda. Kui töötus kestab pikemalt, võib ikka üsna suuri probleeme tulla.

Töötute hulka satub tänapäeval ka neid, kes on nii ettevõtlikud, et loovad ettevõtluse alustamise toetuse abil endale firma ja sellega endale või ka sõbrale töökoha.

Ettevõtlusega alustamise toetus on üsna korralik summa. Hea peab olema ka äriidee, millega toetust taotlema minnakse. Selge on see, et äriplaan tasub koostada vaid sellel alal, millega tuttav ollakse. Kuna seni puudub meie maakonnas pretsedent, et kelleltki on toetus tagasi nõutud, siis soovime töö kaotanud inimestele vaid head pealehakkamist!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)