UUS! "Tööotsija" taas Saaremaal

UUS! "Tööotsija" taas Saaremaal

 

Täna, esmaspäeval kell 20.30 ETV ekraanile jõudev “Tööotsija” saade on salvestatud Kuressaares Arensburgi hotellis. Tööpakkuja Arensburg Boutique Hotel & Spa pakkus kümnele kandidaadile põnevat tööd sissekutsuja-reklaamijana. Saatesse ehk lõppvooru pääses kolm paremat. Televaatajad näevad, kuidas läheb tööotsijatel tööintervjuu ja proovitöö. Saate lõpus saab üks kolmest töökoha.

Arensburg Boutique Hotel & Spa tegevjuhi Terje Nepperi sõnul olid kümnest tööotsijaist pooled saarlased.

“Töökoha võitnud kandidaat oli Tartumaalt ja perekondlikel põhjustel ei saanud ta töökohta Saaremaal siiski vastu võtta. Seega sai koha endale teine saates osalenud kandidaat, kes juba töötabki,” ütles Terje Nepper.

Mida kujutab endast sissekutsuja-reklaamija amet?
“Sisuliselt on tegemist müügimehega, kes tutvustab meie toitlustuskohti Kuressaare tänavatel turistidele ja meelitab neid flaiereid jagades meile külla. Enamik eestlasi – ja saarlased veel enam – ei ole müügimehe tööst väga vaimustatud. Meis on piisavalt uhkust, samuti on meie enesekriitiline meel väga kõrge. Sellist agressiivset nn müügi-tsirkust, nagu lõunapoolsetel rahvustel kombeks, meie inimesi naljalt juba tegema ei pane. See ei ole ka meie firmas sissekutsuja-reklaamija eesmärgiks.

Pigem eeldame, et kliendi tähelepanu püütakse tõmmata viisakalt ja kombekalt, nagu eestlasele kohane.

Meiepoolse ootusena võiks välja tuua sissekutsuja-reklaamija head suhtlemisoskust, julgust ja särasilmsust. Kuna Saaremaa on väga populaarne puhkusepaik välisturistide seas, siis nõuab see amet ka võõrkeelte, vähemalt inglise keele oskust suhtlustasandil,” selgitas Terje Nepper.

Klientide vähesuse üle Arensburgi hotell ei kurda. Sügisesed eripakkumised lähevad hästi. Klientide arv, võrreldes eelmiste aastatega kahanenud ei ole. Suvised kontserdid hotelli terrassil läksid samuti hästi.
“Need olid ülimenukad ja kindlasti jätkame seda traditsiooni. Plaanis on ka talvised kontserdid. Kohalike inimeste kiidusõnad ja positiivsed elamused annavad jõudu juurde ja tahtmist kontsertidega jätkata,” märkis Terje Nepper.

Varem on ETV saate “Tööotsija” kaudu endale uue töötaja saanud Kalla Mööbel ja Johan Spa Hotel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)