Uued Laste võluviinerid on säilitusaineteta (4)

Saaremaa lihatööstus on saatnud müügile Laste võluviinerid, mis on kõrge lihasisaldusega ning säilitusainevabad.

Lihatööstuse müügijuht Koit Repnau ütles Oma Saarele, et ennekõike mõeldi toodet arendades laste tervislikule toitumisele. “Laste võluviinerid on täiesti säilitusainetevabad, ei sisalda stabilisaatoreid ja antioksüdante ning tootes on kasutatud naturaalseid maitseaineid,” kinnitas Repnau, lisades, et toode on ka väga kõrge lihasisaldusega – selles on 52% sealiha ja 11% veiseliha. Müügijuht toonitas, et Laste võluviinerid sisaldavad 63% saaremaist sea- ja veiseliha.

Võluviiner on pakendatud 180-g vaakumpakendisse, kuhu 6 cm pikkusi miniviinereid mahub täpselt üheksa, ning mida on hõlbus ühest nurgast avada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)