Meelis Juhandi nimekaimu soovitakse pulmaisaks (1)

Kuressaare politseijaoskonna komissaril Meelis Juhandil on Tallinnas nimekaim, kes saab aeg-ajalt võõraid kõnesid, mis on ilmselt mõeldud politseikomissar Juhandile Saaremaal.

“On ikka ette tulnud,” ütles Tallinnas hulgikaubandusega tegelev 36-aastane Meelis Juhandi, arvates, et ilmselt on asi selles, et tema mobiiltelefoni number on avalik, aga Saaremaal elava ja töötava Juhandi oma mitte.
Politseiniku nimekaim lisas, et need võõrad kõned, mis talle on tulnud, on enamasti olnud pakkumised kellelegi pulmaisaks hakata, ning politseiteemaliste juttudega tema poole pöördutud ei ole.

“Inimene otsib internetist numbrit ja leiabki minu oma,” ütles Juhandi, lisades samas, et viimasel ajal on neid kõnesid vähemaks jäänud ja sel suvel ei ole seda enam üldse juhtunud. Varem oli aga ikka nii, et telefonis küsiti Meelis Juhandit, ning niipea kui pealinnas elav Juhandi jõudis jaatavalt vastata, rääkis inimene oma jutu juba ära.

“Inimest ei tohi ju segada,” muigas pealinna-Juhandi, selgitades, et vahel ütleb ta ikka kohe ära, et tegemist on teise Juhandiga. Mõnikord aga räägib helistaja sellest hoolimata oma jutu ära ning tema saab alles hiljem selgitada, et ta ei ole tõepoolest see mees, keda otsitakse.

Kõige naljakam oli aga üks ammune juhtum, kus Saaremaal ekskursioonil oleval politseiniku nimekaimul Juhandil tuli olude sunnil sisse astuda ka Kuressaare politseijaoskonda. “Kui ma seal ennast tutvustasin, siis oli küll imestamist palju,” meenutas komissari nimekaim.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 291 korda, sh täna 1)