Karja selts plaanib taastada külasauna (4)

Karja külaselts plaanib taastada vana kolhoosiajast jäänud külasauna.

“See on selline uitmõte praegu. Ajame rahva kokku, vaatame ja uurime, kas seda tahetakse või mitte,” ütles Karja külaseltsi liige Andres Jalakas, lisades, et põhimõtteliselt on Karjas vana kolhoosiajast jäänud saun olemas, mis on praegu väga viletsas seisus.

“Nüüd tulebki vaadata, et äkki on võimalik see korda teha. Aga see on veel selline toores idee. Ei ole kindel, kas inimesed pooldavad seda või mitte,” selgitas Jalakas. Tavaline puuküttega saun oleks mõeldud tervele külale.
Kokkusaamisele, kus arutatakse erinevaid võimalusi, on oodatud kõik, kes sauna taastamise vastu huvi tunnevad. Arutelu toimub 2. septembril kell 18 Karja mõisas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)