Okstraadi teele vedamine võib viia vangi (19)

Mopeedijuhtide peletamine teele veetud okastraadiga võib ühele saarlasele lõppeda kuni kolmeaastase vangistusega.

Augusti alguses vajas haiglaravi mopeedijuht, kes sõitis Saaremaal teele veetud okastraati. Juhtumi kohta on algatatud kriminaalmenetlus kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel ja karistusseadustik näeb seesuguse teo eest ette rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse, teatas Postimees Online.

Kas okastraadi väidetavalt teele vedanud naist on juba ka üle kuulatud, ei soostunud Lääne ringkonnaprokuratuur ütlema.
Oma Saare andmetel pani 5. augusti hilisõhtul okastraadi teele vanem naine, kes põhjendas oma tegu vajadusega rahurikkujaid noori eemale peletada. “Mis ma teen siis, kui ma ei saa pool aastat juba magada, muudkui võristavad,” rääkis kohalike noortega konfliktis olev naine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)