Reet Linna: rahvata ei saa saadet teha (8)

Reet Linna: rahvata ei saa saadet teha

SOLISTID OMAKESKIS: Saatejuht Reet Linna, kümneaastane Liiküla poiss Jaanus Tatter ja tartlane Indrek Kalda olid Ninasel salvestatud saate solistid.

Ninasele Saaremaa Sadamasse ja Muhu saarele Nautse Mihkli talu õuele oli ETV saate “Laulge kaasa” salvestust laupäeval vaatama ning solistidega kaasa laulma tulnud uskumatult palju inimesi.

“Ilma rahvata ei saa me seda saadet teha. Rahva hulk ja emotsioon saavad määravaks. Meeleolu oli siin tõesti väga kõrge. See oli esimest korda, kui režissöör Jaanus Nõgisto hüppas bussist välja ja ütles – viimase peal salvestus,” tundis saatejuht Reet Linna ka ise pärast Ninase salvestust kordaläinud pikast tööpäevast heameelt.

Muhus astusid peale saatejuhi publiku ja kaamerate ette Luisa Värk ning oma saare poisid Kardo Liitmäe ja Deinis Hütt. Otse Tartust sõitis esimest korda Saaremaa Sadamasse muusik ja näitleja Indrek Kalda, kelle esinemine vägeva aplausiga vastu võeti. Mustjala oma valla poiss, neljandasse klassi minev kümneaastane Jaanus Tatter laulis kodupubliku ees “Meie Matsil lahe pill, sellel mängib tirilill”.

Reet Linna ise polnud varem Ninase poolsaarele sattunudki. “Mustjala pangal käisin keskkooli ajal ekskursioonil, aga siia pole sattunud. Näed, kui palju on Eestimaal veel avastada!” oli Linna meeldivalt üllatunud.

Eelinfo kohaselt ootas Ninase publik Mustjala vallavanematki solistina esinema, kuid Kalle Kolteril jäi seekord rahva ette astumata. Kuna saade läheb eetrisse valimiste-eelsel ajal, ei lubata volikogudesse pürgijaid meelelahutussaadetes ekraanile.
Muhus toimunud saate salvestusest pikemalt laupäevase OS-i reportaažis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 94 korda, sh täna 1)