Kolm aktiivset saarlast käis ministri tänuvastuvõtul

Eile tunnustas sotsiaalministeerium ja eakate poliitika komisjon tänuvastuvõtul tublisid eakaid vabatahtliku töö tegijaid.
53 tubli inimese seas käis vastuvõtul ka kolm saarlast – Vaike Kivilo, Sirje Salong ja Helga Nurmekann.

Helga Nurmekann on aastaid vedanud Kuressaare pensionäride ühendust, Vaike Kivilo on olnud aktiivne nii kunstiklubis kui ka rahvateatris ning Sirje Salong Kihelkonna kultuuriürituste ja eakate ürituste eestvedajana.
“Ikka on tore, kui sind märgatakse,” ütles Helga Nurmekann Oma Saarele, kiites tänuvastuvõtu korraldust. “See oli imeline päev,” sõnas ta, lisades, et kõik kokkutulnud said ka tänukirja.

Sotsiaalminister Hanno Pevkuri kinnitusel tänati eilsel vastuvõtul inimesi, kes on pika elu jooksul igapäevase töö kõrval pidanud oma südameasjaks Eesti kultuuri, meie ajaloo ja traditsioonide elushoidmist.
“Oma teadmisi ja oskusi on nad alati jaganud noorema põlvkonnaga. Seeläbi on nad taganud meie rahva kultuuri ja aastasadade jooksul kogutud väärtuste edasikandumise ühelt põlvkonnalt teisele,” lisas minister.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)