Hooldekodu planeeringut käis arutamas vaid kaks inimest (2)

Liiküla endise piirivalvekordoni territooriumile rajatava hooldekodu detailplaneeringu avalikul arutelul osalesid vaid projekteerija ja valla maatalituse juhataja.

“Ümberkaudsete elanikega ja rootslastest maaomanikega on detailplaneering kooskõlastatud, inimesed ei ole teadmatuses,” ütles Oma Saarele Mustjala valla maatalituse juhataja Ilmar Pungar, kelle sõnul on avalikest aruteludest osavõtjate arv enamasti väga väike.

Samas viitas Pungar, et avalik huvi ei pruugi piirduda ainult naaberkinnistute omanikega, vaid oma sõna võivad öelda ka teised vallakodanikud või Eesti elanikud.

Liiküla endise piirivalvekordoni territooriumile soovib hooldekodu rajada AS Renewo. Krundile on plaanis ehitada kuni viis eraldiseisvat ühe- ja kahekorruselist hoonet, kus on toad minimaalselt 80 asukale. Hooldekodu ehitus läheb prognoosi kohaselt maksma ca 100 miljonit krooni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)