Saarlased stardivad kergejõustiku MM-l

Homme Saksamaa pealinnas Berliinis algavale kergejõustikuaasta tippsündmusele suunduvasse Eesti koondisesse kuulub ka neli saarlast. Kokku on Eestit esindamas 18 sportlast.

Esimesena astub saarlastest võistlustulle Kaie Kand, kes osaleb naiste seitsmevõistluses, mis toimub juba homme ja ülehomme. Kandi selleaastane parim tulemus on 5979 punkti, mis on ühtlasi ta isiklik rekord.
Laupäeval ja eeljooksust edasipääsu korral ka esmaspäeval ja kolmapäeval võistlev Tiidrek Nurme võistleb 1500 meetri jooksus. Nurme hooaja parim tulemus on 3.47,47. Isiklik rekord on selleaastasest parimast ajast siiski üheksa sekundit parem.

Viimasel hetkel end MM-le sõitvasse koondisse pressinud 200 m jooksja Marek Niit on sel hooajal jooksnud 20,73. Eesti rekordit tähistav Niidi isiklik tippmark kirjutatakse numbritega 20,69. Niidi eeljooks toimub kolmapäeval ning finaalid päev hiljem.

Meeste kümnevõistluses alustab kolmapäeval kahepäevast võistlust ka valitsev Euroopa sisemeister Mikk Pahapill. Tema on teinud sel hooajal oma läbi aegade parima tulemuse, milleks on 8179 punkti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 9 korda, sh täna 1)