Saarlaste peamure – transport

Saarlaste peamure – transport

 

Alles hiljaaegu vaidlesime lennuliikluse teemadel. Sekka on räägitud ka laevaliiklusest, kuigi seda seoses vaid Ruhnuga, Saaremaa–mandri laevasõiduga tunduvad asjad kombes olevat. Hetkel ei taha vaibuda arutelud bussiliikluse teemadel. Kes, kuhu, millal, mis põhjusel ja kui suure bussiga?

Kui täna loeme lehest, et lennureisijate arv on viimase seitsme kuuga viiendiku võrra kasvanud, on see hea märk. Lennufirma esindaja hinnangul on edu saladus heas graafikus, lennuki suuruses ja normaalses hinnas. Aga ka turistid on andnud lennureisijate arvu suurenemisse oma panuse.

Kas koidab ka päev, mil saarlased oma bussiliiklusega rahule jäävad. Kuna turistid maakonnasisestel liinidel appi ei tule, siis millal saab maainimene hea graafiku ja õige suurusega bussi? Toimetus igatahes loodab, et lähiajal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)