Linnateatri suveetendus “Igavene kapten” läks täismajale (4)

Tänavune Kuressaare Linnateatri suvelavastus, mille teksti kirjutas Urmas Lennuk ja lavastas Kalju Komissarov, läks igal õhtul täismajale, kõik piletid olid viimseni välja müüdud, kinnitas teatri direktor Piret Rauk Oma Saarele.

Ta tunnistas, et sellist seisu, kus lavastus kõik mängupäevad järjest välja müüdud on, ei ole neil kunagi varem olnud. 

“Kui me tegime näiteks minuaegset esimest suvelavastust “Mereröövel vastu tahtmist”, oli piletite eelmüük lausa olematu,” märkis ta. Rauk sõnas, et teater tuli oma suvetükiga ka majanduslikus mõttes välja ning seda tänu Kultuurkapitalile. “Siinkohal tahaksingi tänada kõiki meie toetajaid ning ka publikut, kelleta me “Igavest kaptenit” poleks teha saanud,” palus teatri direktor ajalehe kaudu edastada.

Ka tagasiside oli Raugi sõnul nii näitetrupi kui ka vaatajate poolt positiivne. “Jüri Vlassov ütles mulle, et talle meeldib nii väga loss, et on seal sel suvel juba kolm korda käinud,” rääkis Rauk, lisades, et ka teistele osalistele meeldis Saaremaal olla ja siin mängida.

Publiku hulgast tuli aga tegijatele kohe tähelepanelikku tagasisidet – kui poisid laval rääkisid “too ja tolle”, tuldi kohe ütlema, et saarlased nii ei ütle.
“Igavest kaptenit” mängiti kaheksa etendust ning saali mahutati 195 vaatajat. Sel suvel teatrisõbral Sadamaaita enam asja ei ole, kuid Piret Rauk lubas, et tuleval suvel mängitakse “Igavest kaptenit” jälle.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)