Kuressaares kohtusid Eesti ja Soome piirivalveülemad (1)

Kuressaares kohtusid Eesti ja Soome piirivalveülemad

KÕRGED KÜLALISED: Eile võõrustas Lääne piirivalvepiirkonna staap Eesti piirivalveameti peadirektorit piirivalvekolonel Roland Peetsi (vasakul) ja Soome piirivalveameti ülemat kindralleitnant Jaakko Kaukaneni (keskel). Külalisi tänas tulemise eest Lääne piirivalvepiirkonna ülem piirivalvemajor Mati Terve.

Eile kohtusid Eesti ja Soome piirivalveülemad Kuressaares, et arutada politsei- ja piirivalveameti loomise mõju koostööle.

Eesti piirivalveameti peadirektor piirivalvekolonel Roland Peets ja Soome piirivalveameti ülem kindralleitnant Jaakko Kaukanen vaatasid üle ka kahepoolse koostööprotokolli, arutasid politsei- ja piirivalveameti loomise mõju Eesti-Soome piirivalve koostööle, ning vaagisid arengusuundi koostöös Euroopa Liidu ja kolmandate riikidega.

“Koostöö Soome piirivalvega on olnud väga hea, iga-aastased kohtumised annavad võimaluse võtta kokku eelnev periood ja teha suuniseid koostöö tõhustamiseks,” ütles piirivalvekolonel Roland Peets.
Lisaks asiste juttude ajamisele Lääne piirivalvepiirkonna staabis tutvus Jaakko Kaukanen piirivalvelaevaga Valve ja käis Kuressaare linnuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)