Täna räägitakse Kuressaare kolledžis tugevast riigist (1)

Täna korraldavad Saaremaa kompetentsikeskus ja Tallinna tehnikaülikool Kuressaare kolledži suures saalis seminari “Tugev riik, tark ülikool, rikas regioon”.

Tallinna tehnikaülikooli tehnoloogia- ja innovatsioonikeskuse juhataja Indrek Jakobsoni sõnul on ülikoolid hakanud teadvustama, et ettevõtlus ja majandusareng toimub ka kaugemal kui kolme kilomeetri kaugusel Viru väljakust. “Regionaalsete kolledžite ümber tekkivad kompetentsikeskused on väravaks, millest sisenedes kohalikud ettevõtjad saavad kätte ülikoolide teadmised,” ütles Jakobson.

Seminaril käsitletakse Euroopa Liidu toetusmeetmeid maakondadele, innovatsioonipoliitika ja regionaaltegevuse seoseid ning teisi teemasid.
Esinevad Saaremaa ettevõtluse edendamise sihtasutuse juhataja Piret Pihel, TTÜ Kuressaare kolledži direktor Anne Keerberg, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi peaspetsialist Jarmo Tuisk ja teised.

Seminar on tasuta, eriti oodatud on ettevõtjad, kohalike omavalitsuste arendusspetsialistid ja kõik teised Saaremaa majandusarengust huvitatud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)