Uute busside tulek lükkub edasi (12)

Liinilepingu kohaselt 1. augustist liinile uued bussid tooma pidanud AS GoBus on esialgsetest tähtaegadest pisut taganenud.

Bussiettevõttest mitteolenevatel põhjustel viibib uute busside saabumine tehasest, tehas on lubanud viimased bussid Eestisse saata hiljemalt 15. oktoobriks. Vanu busse hakatakse välja vahetama vastavalt sellele, kuidas need tehasest saabuvad.

“See, kuidas me bussid kätte saame, ei sõltu nagu meist,” ütles Oma Saarele GoBusi tegevdirektor Rene Alpius, kelle sõnul oli ühes bussitehases ka kollektiivpuhkus.

Vastavalt Saare maavalitsusega sõlmitud liinilepingule hakkab AS GoBus sõitma käesoleval aastal Tšehhis toodetud SOR C 9,5 bussidega, milles on reisijatele 38 istekohta ja 23 seisukohta. AS Harjumaa Liinid toob 1. detsembril Saaremaa teedele 11 uut Mercedes-Benz Vario bussi, milles on 19 iste- ja 22 seisukohta. Augustist novembrini teenindab Harjumaa Liinid reisijaid veidi vanemate bussidega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)