Gotlandi rahvas tuleb Saaremaale koostööd arutama

Kuressaare merepäevade raames toimub maavalitsuse eestvedamisel seminar tagasivaatega sõprussaarte Ojamaa ja Saaremaa koostööle möödunud 20 tegevusaasta kontekstis.

Kavas on lühiettekanded ja meenutused inimestelt, kes ühel või teisel viisil on kaasa aidanud Ojamaa ja Saaremaa sõprussidemete loomisele ja edendamisele või kellel on olnud kokkupuuteid kahe saare koostööga.

Kõnelevad Külli Rikas, Laine Tarvis, Riina Noodapera ja Valter Nuum.
Seminaril osalevad ka 15 ojamaalast, kes kavatsevad tulla laevaga üle mere. Ojamaalased tulevad külla Kotlandi küla kogukonnale ja 1. augustil tähistatakse Pihlarannas 10 aasta möödumist küladevahelise koostöö algusest.

Seminar toimub 2. augustil algusega kell 11 GO Spa-s.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)