Kuivastu väikelaevasadama ehitushange sai seitse pakkumist

AS-i Saarte Liinid korraldatud Kuivastu väikelaevasadama ehitamise riigihankele laekus tähtajaks neli ühis- ja kolm üksikpakkumist. Saarte Liinide arendusdirektor Peeter Oopkaup ütles, et pakkumised jäid vahemikku 13,4 miljonist kuni 25,9 miljoni kroonini.

Ühispakkumised tegid hankele konsortsium Arlanda Ehitus OÜ, AS Ehitusfirma Rand & Tuulberg ja Veralux Ehitus OÜ; KMG Inseneriehituse AS ja Raunopol AS; Facio Ehituse AS ja Eridan Grupp OÜ; Nordecon Betoon OÜ ja Nordecon International AS, rääkis Oopkaup.
Üksikpakkumised tegid tema sõnul AS Merko Ehitus, Insenerehituse AS ja AS Kuressaare Ehitus.

Hanke võitjal tuleb süvendada väikelaevade akvatooriumit 23 000 ruutmeetri võrra, rekonstrueerida ja soojustada praegune väikelaevasadama hoone ning uuendada selle välistrassid ja puhastusseadmed.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)