Keskerakonnal on kolm linnapea kandidaati

Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatus otsustas kolmapäeval, et Kuressaares läheb erakond sügisestele valimistele kolme linnapeakandidaadiga.

“Praeguse seisuga on meil kolm kandidaati,” ütles Keskerakonna Saaremaa piirkonna juht Kalle Laanet, lisades, et üks neist on juba varem avalikustatud Priit Heinsoo ning kahte erakond esialgu veel avalikustada ei soovi.

Kolm linnapeakandidaati esitatakse sellepärast, et valijal oleks suurem võimalus valida. “Valijate võimalused kasvavad,” ütles Laanet. “Kui panna välja ainult üks kandidaat, siis inimesed on kas poolt või vastu, kuid kolme puhul on ju valikuid rohkem.”

Teistest Saaremaal esindatud erakondadest on oma linnapeakandidaadi avalikustanud Reformierakond, kus linnapeaks kandideerib taas Urve Tiidus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)