Kangelaslik mäng viis Toivo Aldi tenniseväljakult haiglasse (9)

Kangelaslik mäng viis Toivo Aldi tenniseväljakult haiglasse

SPORDIMEHE HING: Hoolimata pärast maratonmängu vaevama hakanud krampidest ja vahepeal tilguti all viibimisest mõtles linnavolinik Toivo Alt siiski turniiri pärast korralikku kehakinnitust jätkata.

“Ikka sportlase hing on sees,” ütles Toivo Aldi esitusest kuulnud Aivar Sõrm, SEB pank Kuressaare juht, kes samuti Kuressaares Angerja tenniseturniiril osaleb.

Ettevõtja ja Kuressaare linnavolikogu liige Toivo Alt pidas eile maha ligi kolm ja pool tundi kestnud kohtumise Postimehe ajakirjaniku Kalle Muuli vastu. Seisuga 7 : 6, 6 : 7, 10 : 7 suutis ärimees ja Kuressaare linnavolikogu liige kohtumise võita, kuid oli pärast mängu nii kurnatud, et ta tuli toimetada Kuressaare haiglasse.

Alt viibis haiglas tilgutite all, kuni talle olid lisatud vajalikud mineraalained. “Korra pandi lihtsalt juurde,” ütles Alt rahulikult. Aldi sõnul lõid krambid lihtsalt sisse, tavaline värk, spordis ikka juhtub.
Edasisest mängimisest üksikturniiril oli Alt sunnitud seetõttu loobuma, küll aga kaalus ta veel eileõhtusel paarismängul osalemist. “Sööme kõhu täis ja vaatame,” ütles Alt.

Haiglas Aldi enda sõnul talle mängimist ei keelatud. Tehtud sai ka vereproov ja kõik oli korras. Oma tervisliku seisundi pärast Alt väga ei karda. “Eks väike hoiatus on nüüd olnud ja vaatame tagasihoidlikult edasi,” ütles krampide tõttu veerandfinaalmängust loobuma pidanud Toivo Alt.

Alt mängis kolmesetilise kohtumise ka üleeile, kui saavutas võidu Raivo Hundi vastu. Eilne maratonmäng oli aga üks Angerjaturniiri ajaloo pikemaid, ütles Alt. SEB Kuressaare juht Aivar Sõrm tunnustas mõlemat mängumeest. Tema sõnul olid ikka kaks kõva meest kokku saanud ja mõlemad võitlesid lõpuni.

 


 

Angerjaturniir

Angerjaturniir on igal aastal rohkelt tuntud ühiskonnategelasi Saaremaale meelitav tenniseturniir. Sel aastal korraldatakse võistlusi juba 12. korda, mängijaid on seekord 128.

Aastate jooksul on Angerjaturniir saanud Eesti amatöörtennise tippsündmuseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 90 korda, sh täna 1)