Ametikool kaotab osakonnajuhatajate kohad (1)

Uuest õppeaastast kaovad Kuressaare ametikoolist kolm eraldiseisvat osakonda ning seoses ümberkorraldusega kaotavad töö kaks osakonnajuhatajat.

Kolmanda osakonnajuhataja tööleping lõppes sel aastal nagunii, nii ei ole tema lahkumine ümberkorraldustega seotud, ütles Kuressaare ametikooli teabejuht Taavi Tuisk. Kooli struktuurist kaovad ettevõtlus-, teenindus- ja tehniliste erialade osakond. Nende senised juhatajad lahkuvad majast ning tööülesandeid hakkavad täitma peamiselt juhtõpetajad.

“Juhtõpetajatel oli varem väiksem töökoormus, nüüd see suureneb,” ütles Tuisk, lisades, et lisatööd hakkavad saama ka õppealajuhataja ja õppedirektorid. Tuisu sõnul juhtõpetajate arv suureneb, kuid tegemist saab olema majasisese konkursiga, uut tööjõudu ei palgata.

Seoses struktuurimuudatustega hakkavad Tuisu sõnul erialade õppekorraldusega tegelema inimesed, kes ise ka küllalt suures mahus tunde annavad. Koolis annab tunde ka Tuisk ise, kuid väheses mahus ja ennast ta sellepärast veel õpetajaks ei pea.

Osakonnajuhatajate ametikohad kaovad 24. augustist. Taavi Tuisu sõnul ei teeninud ümberkorraldused rahalise kokkuhoiu eesmärki.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)