Taritus toimub kristlik lastelaager

Mitmeid aastaid oleme vanas hubases Taritu koolimajas korraldanud kristlikke lastelaagreid ja see laager on leidnud positiivset vastukaja piirkonna peredes.

Tänavu on laagrisse registreerunud 71 last ja peame laagri kahes vahetuses. Nooremad lapsed on laagris 21.–22. juulil ja suuremad lapsed 23.–24. juulil.

Transport on korraldatud nõnda, et Mustjalast ja Kärlalt (kollase poe juurest) väljuvad bussid 21. ja 23. juulil kell 8.30 ja tagasi saavad lapsed järgmisel õhtul kell 18 või veidi hiljem. Kihelkonna lapsed on hommikul kell 8.30 oodatud Kihelkonna pastoraadi õue ja Lümanda lapsi ootame kell 8.50 Lümanda bussipeatuses.

Täpsema info Mustjala laste kohta saab Helje Raaperilt tel 58 038 440 ja Lümanda laste kohta Ülle Reinsoolt 52 94 176, Kihelkonna laste kohta Helen Reinsoolt 56 697 080 / 45 46 558 ja Kärla laste kohta Rene Reinsoolt 51 77 350 / 45 46 558.

Mõned madratsid on küll ka Taritus olemas, aga siiski on hea võtta kaasa oma madrats ja tekk või magamiskott, sise- ja välisjalanõud, riideid sooja ja jahedama ilma tarvis ning ka ujumisriideid. Tüdrukud võiksid võtta kaasa ka mõned juuksekummid.

Oleme tänulikud Saare maavalitsusele, Saarte praostkonnale ning Kihelkonna, Kärla, Mustjala ja Lümanda vallale ja Kihelkonna, Kärla ning Mustjala kogudusele ja abilistele, kelle ühisel nõul ja toetusel oleme saanud varem ja saame ka sel aastal lastele laagri korraldada.
Asjad kotti ja tere tulemast laagrisse!

Rene Reinsoo
laagrivanem

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)