Kuulsust igast kandist

Kuulsust igast kandist

 

Saarlastel ettevõtlikkusest puudust pole. Meie inimesi on palju igasugu maailmakuulsuste hulgas, rääkimata sellest, et Eesti riiki on võimatu ilma saarlasteta juhtida. Saarlased on viimased, kes ristisõdijatele alla andsid ja esimesed, kes punavõimu ajal kolhoosi tegid. Elanud üle kõik rasked ajad ja iseendaks jäänud.

Küllalt palju teame ka Hansode ettevõtmistest maailma mistahes paigus. Seiklusrikkad jalgrattaretked idamaades, paadisõit Inglismaalt Saaremaale – see kõik tõmbab tähelepanu ja mitte ainult meil. Eesti kõrval hakkab maailmas üha rohkem kõlama ka Saaremaa nimi.

Ei ole see jada veel lõppenud. Jälle on saarlased maailma meedia huviorbiidis ja taas üks Hanso nende hulgas. Mõnus ja tore ettevõtmine, tõukeratastel Olümpose mäelt Orissaarde. Juba idee iseenesest on kuldaväärt.

Oma Saar on tänulik kõigile, kes sellistes ettevõtmistes kaasa teevad. Tundub, et saarlastele pole miski võimatu. Oleme kindlad, et kindlasti on tublidel meestel juba uues seiklused mõtetes ja me kuuleme neist peagi!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)