Kuressaare jäi suhtekorraldajata (4)

Juuni lõpus lõppenud lepingut linna suhtekorralduse alase teenuse osutamise osas OÜ-ga Cosmoskva ei pikendatud, teatas Kuressaare linnapea Urve Tiidus.

“Osapooled ei ole uut lepingut alla kirjutanud ega töösuhet pikendanud,” kinnitas linnapea, kes palus kuni uue suhtekorraldaja leidmiseni pöörduda info ja PR küsimustes tema poole. Edasistest arengutest saab Tiiduse sõnul rääkida pärast järgmisel teisipäeval toimuvat linnavalitsuse istungit.
Leping OÜ-ga Cosmoskva sõlmiti eelmise aasta märtsis ning seda pikendati vahepeal kaks korda.

Lepingu eripäraks oli see, et linna suhtekorraldaja Priit Pruul ei viibinud alaliselt Kuressaares, vaid osales ainult linnavalitsuse ja volikogu istungitel. Põhikohaga töötas Pruul samal ametikohal Tallinnas Pirita linnaosavalitsuses.

Linnapea Urve Tiidus avaldas siiski lootust, et Priit Pruuli koostöö oma kodulinnaga ei katke ja võiks tulevikus jätkuda ehk mõnes muus vormis.
Priit Pruul ütles Oma Saarele kommentaariks, et lepingut ei pikendatud erinevatel põhjustel, kinnitas aga, et mingi võimalus on, et ta jääb ka tulevikus linna asjadega mõnes muus vormis seotuks. Kuid täpsemalt olevat veel vara rääkida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)