Rahvateater mängib “Abruka lugusid” vaid korra

Saaremaa rahvateater mängib tänavu menutükki “Abruka lood Abrukal” vaid korra, 15. augustil.

Teatri juhi Ellen Teemuse sõnul toimub suvisel hooajal nii palju kultuurisündmusi, et nende etendusele rahvast lihtsalt ei jätku. “Eks see masu tee ka oma töö,” täpsustas ta. Teemuse sõnul ei ole ka Abrukal mängimine kuigi odav lõbu ning nelja paadi jagu peaks ikka vaatajaid saarele saama. “Praegu on hästi läinud, pool tänavusest etendusest on juba välja müüdud,” rääkis teatri juht.

Jüri Tuuliku kirjutatud lugude põhjal lavastatud etendust “Abruka lood Abrukal” mängitakse tänavu juba kaheksandat suve. Teemus kinnitas, et näitlejad küll veel sellest tükist väsinud pole – niipea, kui Abruka õhk vastu võtab, on kõigil mõnus olla.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)