Juunis saadud teenuse eest saab maksta vana käibemaksu

Juunis saadud teenuse eest saab maksta vana käibemaksu, kuid seda juhul, kui tarbija suudab tõestada, et käive on toimunud enne 1. juulit, mil hakkab kehtima uus käibemaksumäär.

Kuressaare veevärgi juhatuse liige Ain Saaremäel ütles, et 1. juulist kallinevad vee- ja kanalisatsioonitariifid. Linnavalitsus kiitis uued tariifid heaks märtsis. Nüüd lisandub vee- ja kanalisatsiooni uutele tariifidele veel ka uus käibemaksumäär. “Kui klient fikseerib veenäidu juunikuu lõpu seisuga, saab ta selle eest vanade tariifide alusel tasuda kuni 15. juulini,” lausus Saaremäel.

Homme kehtima hakkavad veetariifid Kuressaares: (hind koos uue, 20-protsendilise käibemaksuga): füüsilistele isikutele vesi – 13 krooni 20 senti, kanalisatsioon – 17 krooni 30 senti; juriidilistele isikutele vesi – 15 krooni 25 senti; kanalisatsioon – 21 krooni 40 senti. Abonenttasu on 15 krooni ja 20 senti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)