Hooldekodul oli 10 000 annetatud kroonist suur abi

Oma Saare ja Kadi raadio jõulukampaania fondi kogunenud 10 000 krooni eest on Kihelkonna hooldekodu muretsenud mitmeid vajalikke abivahendeid.

“Sellest rahast oli väga suur kasu,” ütles hooldekodu juhataja Külli Kunder. “Saime selle raha eest osta kaks spetsiaalset libistuslina voodihaigetele, ühe libistuslaua ja kuus funktsionaalset kappi koos söögilauaga lamajate haigete jaoks.”

Libistuslinad maksavad kuni 1700 krooni tükk, libistuslaud 3000 krooni ringis, spetsiaalsed kapid lamajatele haigetele ligi 4000 krooni. “Kuna hooldekodul oli olemas ka oma raha, siis sai tellitud kohe suurem kogus abivahendeid firmast Terviseabi ning seetõttu saime ka soodustust,” rääkis Kunder.

Praegu on Kihelkonna hooldekodus 25 hooldatavat, neist üle poole lamajad haiged.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)