Kuhu minna

Laupäev, 27. juuni

KINO
Diva kl 19.10 Terminaator: Lunastus. Ulmefilm. Pilet 50.–

KONTSERT
Kuressaare Lossipargi kõlakoda Kuressaare Suvemuusika 2009. Kl 18 Tartu Big Band. Solist Kreet Stubender. Tasuta
XIII Muhu Tulevikumuusika Festival Juu Jääb 2009 kl 13 Koguva kunstitallis Tuuli Taul (EST). Kl 14 Nautse Mihkli vabaõhulaval Ivo Linna ja Olav Ehala ansambel (EST). Kl 20 Nautse Mihkli vabaõhulaval PASCAL VON WROBLEWSKY Nu Standards (GER), Sofia Rubina & Villu Veski / Jukka Eskola 5tet (EST, FIN), Mednis Jazz Q (LAT), DJ
SanAntonio, DJ Orav, DJ Erkin Antov, DJ Talisman (Jazzitup R2) (EST).

ÜRITUS
Muhu muuseum kl 16 Hanila kapell. Pilet 25.–
Piiri motopark Muhu Motomärul. Sõidavad krossikad, quade’d, ATV-SID’d, enduurorattad.

TANTS
Diva Letipidu: Poisid tagasi! Baltimaade vingeim showbaar ja selle seksikad letipoisid, kes pakuvad lettidelt ohtralt jooke! Dj Erkki Sarapuu (Power Hit Radio)
Kodulinna lokaal kl 23 disko. DJ Raaper
Lucifer naistele südaööni sissepääs tasuta. DJ Peeter Kukk
Mönus Villem ansambel Kullaketrajad. Tasuta.
Club Privilege Ivo Linna koos ansabliga Supernova. Uue plaadi esitluskontsert. Pilet enne südaööd 75.–

Pühapäev, 28. juuni

KINO
Diva kl 17.40 ja 20.10 Terminaator: Lunastus. Ulmefilm. Pilet 50.–

KONTSERT
XIII Muhu Tulevikumuusika Festival Juu Jääb 2009 kl 14 Muhu Katariina kirikus Põhjala Saarte Hääled III. Villu Veski, Tiit Kalluste,
Taavo Remmel, Guido Kangur (EST). Uue CD esitluskontsert.

ÜRITUS
Raiekivi säär kl 19.45 tule ootamine. Kl 20 tule randumine ja vastuvõtmine. Kl 20.10 rongkäik Raiekivi säärelt läbi pargi lossihoovi. Kl 20.30 Eesti Meestelauluseltsi kontsert lossihoovis. Kl 22.15 tule üleandmine puhkpillimuusika liidule. Kl 22.20 tagasi üle lossivallide  sadamasse. Kl 22.42 tule merelesaatmine.

SPORT
Aste staadion kl 10 II Põrsaturniir jalgpallis. Osalema on oodatud kõik, kellel on vanust rohkem kui 16 aastat. Võistkonna suurus kuni 10 mängijat (väljakul 6 mängijat ja väravavaht). Osavõtumaks 1000.–

Esmaspäev, 29. juuni

KINO
Diva suletud

SPORT
Kuressaare linnastaadion kl 19 JK Sarma seeriajooks, 800 m.

HEA TEADA
Iga eestlane suvist laulu- ja tantsupidu pildistama!
SA Tallinna Lauluväljak korraldab suvise laulu- ja tantsupeo raames taas suurejoonelise fotokonkursi “Laul ja tants kui rõõmuläte 2009”. Konkursi eesmärgiks on koguda ja säilitada väärtuslikku pildimaterjali, mis kannaks edasi selleaastase “ÜhesHingamise” ainuomast meeleolu. Parimatest konkursile laekunud fotodest koostatakse avalik fotonäitus, mis avatakse 3. septembril sügishooaja piduliku avaüritusega Tallinna Lauluväljaku Kultuurikeskuses.

Fotokonkursi “Laul ja tants kui rõõmuläte 2009” võitjale on Horizon Travel välja pannud kaheinimesereisi sooja päikese alla Madeirale. Teise koha võitja saadetakse koos enda ja sõbra perega lõõgastavale puhkuspaketile Laulasmaa SPA-sse. Kolmanda koha omanik saab 5000 krooni väärtuses valida ihaldusväärseid fototarbeid Fotoluksist.

Kõige värvilisemale pildile on eriauhinnaks juba mitmed südamed võitnud rahvusmustrilised rahvuspapud.

Fotokonkurssi hindab selleks puhuks kokku pandud žürii eesotsas SA Laulu- ja tantsupeo juhataja Aet Maateega. Žüriisse kuuluvad veel SA Tallinna Lauluväljaku ja linna esindajad, professionaalne fotograaf Assar Jõepera ning SL Õhtulehe mainekas fotograaf Mati Hiis.

Täpsemat infot suurejoonelise fotokonkursi kohta saab aadressilt www.lauluvaljak.ee .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)