Petangimängijadesikolmikusse ei pääsenud

13. juunil Kuressaares peetud petangi Eesti esiliiga Lääne tsooni etapil said kolmikvõidu hiidlased, jättes parima Saaremaa võistkonna neljandaks.

Mängud olid tasavägised ning mitmelgi korral saavutas võitja 1-punktilise võidu. Saaremaa võistkondadest suutis ainukesena poolfinaali pääseda Lümanda, kuid seejärel tuli vastu võtta kaks kaotust ning kokkuvõttes tasuks neljas koht.

Parima Saaremaa võistkonna moodustasid vennad Kuivjõgid: Andi, Aivo ja Kalvi. Viienda koha sai Saaremaa Kalev, kelle ridades mängisid Tarvo Pihlas, Urmo Auväärt ja Jüri Janson. Edasipääsu eest finaalvõistlusele võivad veel heidelda seitsmenda koha välja mänginud Saaremaa II võistkonna mängijad Enno Kermik, Alar Erin-Uussaar ja Meelis Vaher.

Kaur Sirel

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)