Ahvenamaa ootab saarlasi

Täna kell 12 asub Kuressaare spordikeskuse juurest teele Ahvenamaale suunduv Saarte mängude koondis. Saaremaa esindusse kuulub 124 sportlast ja 31 esindajat-delegatsiooni liiget.

Rahvusvahelise Saarte Mängude Assotsiatsiooni (IIGA) peakomitee liige, juba üleeile Ahvenamaale läinud Anu Vares ütles Oma Saarele, et kohapeal viitab juba kõik sellele, et kohe-kohe on algamas mängud, mis oma osavõtjate arvu poolest ületavad näiteks taliolümpiat. Vares märkis, et kõik spordirajatised on valmis ja ootel, vastupidiselt eelmistele mängudele Rhodosel, kus ehitustööd käisid võistlustega praktiliselt samal ajal.

Saaremaa koondis jõuab Mariehamni homme varahommikul ning mängude avatseremoonia toimub homme õhtul. Sportlased asuvad võistlustulle pühapäeval, juba kell 8.45 jooksevad platsile saarlastest võrkpallurid.

Ahvenamaale sõidavad koos koondisega ka Oma Saar ja Raadio Kadi. Kohapealt hakatakse värsket infot vahendama lehe kaudu, raadioeetrisse jõuavad kohapeal tehtud intervjuud Saaremaa esindajatega. Avatud on ka mängude erilehekülg internetis, kust saab samuti lugeda värskeid muljeid ja vaadata pildimaterjali. Mängude tarbeks valminud ajaveebi saab jälgida aadressil www.oesel.ee/saartemangud .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)