Oma Saar tegi Meie Maale jalkas tuule alla (7)

Oma Saar tegi Meie Maale jalkas tuule alla

 

Maailma pikima looduslikus valguses mängitud jalgpallimängu suurim võitja oli ajalehe Oma Saar meeskond, kes alistas vastase Meie Maa skooriga 9:0. Fotol teeb Oma Saare toimetaja Sergo Selder Meie Maa tegevtoimetajal Alver Kivil olemist palavaks.

Ürituse eestvedaja, FC Kuressaare president Priit Penu ütles, et järjest mängiti 19 tundi ja 45 minutit, mäng sai alguse 23. juuni öösel kell 3 ja lõppes kell 22.45. Mängude koguskooriks jäi 91:87.

“Meie arvates läks igati korda, kõik, kes lubasid kohale tulla, ka tulid ja mängisid,” kiitis Priit Penu. “Ka tagasiside oli väga positiivne, küsiti juba, kas järgmisel aastal ei plaani sama asja.” Penu sõnul tuleb nüüd siiski suurem vahe, kuid 19 tundi 45 minutit järjest jalgpalli on piisavalt suur rekord, et seda mõne aja pärast purustama hakata.

Priit Penu palus korraldajate nimel edastada tänu kõikidele mängus osalenud meeskondadele ja nende toetajatele, kes võtsid vaevaks rekordmängule kohale tulla.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)