Tuletõrjespordi võistluse võitis Leisi komando (1)

Tuletõrjespordi võistluse võitis Leisi komando

START: Sellise hoogsa jooksuga startisid päästekomandod, et saada parima komando tiitel.

Leisi päästekomando võitis eile Salme staadionil hiidlaste ja saarlaste ühise tuletõrjespordi võistluse ning läheb seega esindama saarte pritsimehi üleriiklikele võistlustele.

Eilsed võistlusalad olid hargnemine autopumbast ja hargnemine mootorpumbast. Kui Hiiumaa ja Kihelkonna võistkond olid oma soorituse teinud, jõudiski järg Leisi kätte, kes tegi aastaid võidukas olnud Kuressaare meeskonnale ette väga hea aja.

Kuressaare mehed pingutasid kõigest väest ja saidki Leisi meeskonnast parema aja, kuid trahvisekundid selle eest, et kannatanu rakmetest välja vajus, lisasid ajale 20 sekundit.

Seega tuli meestel rahulduda teise kohaga ning loota heale tulemusele mootorpumba alal.

Võit Kuressaare meestele mootorpumbas ka tuli, kuid kuna Leisi jäi teiseks, siis kogusid mõlemad meeskonnad punkte võrdselt. Võistluste reeglite järgi võidab aga see, kel on paremad autopumba-tulemused, seega tuli Kuressaare meestel seekord Leisile alla vanduda.

Pärast parima komando selgitamist autasustati kõiki meeskondi ning kolmele paremale riputati kaela ka medal. Leisi järel sai teise koha Kuressaare päästekomando, kolmanda koha pälvis Orissaare meeskond.
Õhtul selgitati välja ka parim päästja. “Sõidan just meestele legendi tutvustama,” ütles tund enne lehe trükki minekut Saaremaa päästeosakonna juhataja Margus Lindmäe, lisades, et kahjuks ei jõua tubli päästja nimi laupäevasesse lehte.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)