Velotuur: belglane juhib, Rannama neljas

Teisipäeval Tartus alanud 52. Saaremaa velotuuri juhib pärast teist etappi belglane Ludovic Capelle, Indrek Rannama on temast ligi neljaminutilise mahajäämusega neljas. Noortest juhib saarlane Jörgen Matt ning meeskondlikus arvestuses on Saaremaa jalgrattaklubi Viiking teisel kohal.

Teisipäeva õhtul Tartus sõidetud proloogi võitis Jaan Kirsipuu, Rannama oli üheksas. Kolmapäevasel etapil, mis kulges Tartust Viljandisse, suutis parim olla Viikingi klubi eest sõitev sakslane Hannes Blank. Rannama oli pooleteiseminutilise kaotusega neljas. Noorte arvestuses lõpetas parim saarlane Jörgen Matt omas klassis kuuendana.

Velotuuri teisel, Viljandi–Rapla etapil pani end maksma kolmandat velotuuri võitu jahtiv Jaan Kirsipuu. Üldliidriks tõusis aga seni teine olnud Ludovic Capelle. Indrek Rannama oli taas kord neljas.

Hea sõidu tegi noorte arvestuses Jörgen Matt, kes võitis etapi ning asus noorte arvestuses ka juhtima.

Meeskondlikus arvestuses on SJK Viiking teisel kohal, jäädes alla vaid CFC Spordiklubi I meeskonnale.

Täna jõuab velotuur Saaremaale, kui sõidetakse mitmepäevasõidu pikim, Liivalt Kuressaarde kulgev 160 km pikkune etapp, mis traditsiooniliselt sisaldab ka Viidumäel sõidetavat kruusalõiku, mis võib saada paljuski otsustavaks. Orienteeruv finiš on kella 15–16 paiku Tuulte Roosis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)