Saaremaa ansambel sattus pealinnas varaste küüsi

Juuni esimesel nädalavahetusel varastati pealinnas esinenud Saaremaa bändimeeste autost laenatud helitehnika. Kaduma läinud varast ei ole ansambel tänaseni saanud mingit infot.

“Täielik vaikus,” ütles muusik Valmer Luks Oma Saarele, selgitades, et siiamaani ei ole ansamblini jõudnud vähimatki teavet neilt varastatud helitehnika kohta.

Uudistesaate “Reporter” andmetel muukisid pätid lahti Tallinnas Kadriorus Koidula tänavale pargitud Saaremaa bändimeeste auto ja varastasid mitmekümne tuhande krooni eest helitehnikat.

Tegemist oli laenatud helitehnikaga, mis kuulus Stanford Music Helirendile, sest Saaremaa bänd, kes pealinnas mängimas käib, oma tehnikat kaasa ei vea. Luks ütles uudistesaates, et kuna muusikud jõudsid esinemiselt hilja tagasi, jäi tehnika autosse. “Tegemist on spetsiifilise helitehnikaga,” kinnitas Luks, kelle arvates võisid vargale silma hakata esiistmel olevad sülearvutikotid, kust varas lootis kerge vaevaga arvuteid saada, kuid kottides olid hoopis laulikud.

“Tõenäoliselt on varas ka ise mures, ei tea, mida nüüd teha,” ütles Luks.
Lisaks tehnikale varastati ka kogu juhtmekomplekt ning varastatud komplekti voolujuhtmete otsad on rohelised, mis peaks silma hakkama. Kui keegi varastatud helitehnikast midagi kuuleb, siis on kõik vihjed oodatud telefonil 50 46 136 või politsei lühinumbril 110.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)