Sergio Bastos ja Raivo Tafenau taas Kuressaares

Jah, nad tulevad taas, et rikastada meie Kuressaare mahedat suveõhtut oma suurepäraste jazzi- ja bossavõngetega. Arensburg Boutique Hotel avab Raivo Tafenau ja Sergio Bastose kontserdiga oma suve 21. juunil kell 20.

Raivo Tafenau ja Sergio Bastos on ideaalsed suvekuulutajad. Esitamisele tulevad lood nii “Ice on Ipanema” kogumikust kui ka viimaselt “Contrasting Colors” kauamängivalt.

Õhtu pruugib tulla tõesti värvikas, sest need kahe plaadi peal olevad palad on mõnusalt kontrastsed. “Ice on Ipanema” õigustab plaadi nime täielikult, pakkudes karget, jäist ja puhast saksofoni ning sinna kõrvale mahedat briisilikku Brasiilia bossat, mis võiks teid vabalt viia Ipanema randadele. Nii tundubki, et põhjamaine Tafenau tükib oma jääliustikega Bastose kodurandadele ja Bastos seevastu üritab sulatada, pehmendada Tafenau eestlaslikke raame. Kokku saamegi naudingut pakkuva sulami.

“Contrasting colors” kõlab ühtlasemalt ja lõbusamalt. See on pigem sambakarneval tundlikule jazzukuulajale. Tänu Sergio Bastose kõrvupaitavale häälele ei ole aga tegemist labase ja lihtsa sambaga, vaid maitseka, stiilipuhtaga. Sellisega, mis erutab meeli ja annab suveõhtule seksika maigu. Instrumentaalpalad Tafenau saksofonisoolodega on suurepärased kaaslased päikeseloojangule ja värskendavale valgele veinile.

Isegi, kui sa ei ole meeste kauamängivaid kuulanud, peaks see õhtu sinus tekitama mõnusa heaolutunde. Tule! Naerata, armasta ja naudi oodatud suve algust!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)