Lühidalt spordist

KERGEJÕUSTIK: TV 10 olümpiastardi finaalvõistlusel Jõgeval saavutas Kuressaare vanalinna kooli õpilane Kaarel Ernits nooremate poiste 9-võistluses teise koha. Romet Room Orissaare gümnaasiumist oli samas vanuseklassis neljas.

MAADLUS: Tartus toimunud Georg Hackenschmidti 40. mälestusvõistlustel kreeka-rooma maadluses said saarlased kaks medalit. Kuni 63-kiloste kadettide hulgas tuli võitjaks Mihkel Mägi ning kuni 120- kiloste meeste hulgas hõbedale Madis Lepp.

VALLASPORT: Valdade suvemängude meeste võrkpalliturniiri võitis Kärla, teine oli Kaarma ja kolmas Pihla. Osales 10 võistkonda.

JALGPALL: Eesti meistrisarjas kaotas FC Kuressaare laupäeval kodus JK Sillamäe Kalevile 0 : 1. Vastaste värav läks kirja saarlase Jaanis Kriska omaväravana.
JK Sörve võitis II liigas Valga Warriori II meeskonna 2 : 1 ning JK Saaremaa pidi III liigas vastu võtma 1 : 6 kaotuse Kehtna FC Floralt.
Eesti IV liigas palliv SaareMaa JK aaMeraaS võitis PSK Alexela 4 : 1.
FC Kuressaare naiskond kaotas Eesti meistriliigas FC Flora naiskonnale koguni 13 : 0.

ORIENEERUMINE: Sauveres peetud kuuenda orienteerumisneljapäevaku võistlusklasside parimad olid Eliis Kaseväli, Annabel Tanila, Ann Saks, Tiina Ollema, Piret Saar, Anne Keerberg, Virge Ollema, Ene Kalm, Henri Kaseväli, Karl-Martin Lember, Janno Tilk, Jaanus Müür, Madis Laes, Toivo Lempu ja Urmas Saar.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)