Kuhu minna

Laupäev, 13. juuni

KINO
Diva kl 19.20 Öö muuseumis 2. Komöödia. Pilet 50.–

ÜRITUS
Käesla külaväljak VIII Saaremaa Küladepäev. Kl 10 kogunemine, väljapanekute kujundamine, kl 11 avamine. Saaremaa Kodukandi hümni laulmine, tervitused. Kl 11.30 foorum Külavanem kui külakogukonna hoidja. Foorumit juhib Ülo Vooglaid. Kl 13 lõuna. Esinevad Kärla muusikakooli õpilased. Kl 14 kohalike toodete laat. Taimed taluaias / taimede vahetamine, noorteprogramm, Kärla põhikooli õpilaste etendus Sööbik ja pisik, mälumäng, ratsutamine, jõukatsumised, vibulaskmine. Kl 16.30 Kärla valla rahvatantsijate ülesastumine. Kl 17 lõpetamine.

Valjala rahvamaja kl 14 Elava vee toober. “Mett” ja “piima” on lubanud tulla jagama Siim Vaher, noortetöö tegija-ettevõtja, Allan Kroll, vangla kaplan ja Leevi Väli, mesinik-pastor. Muusikat teeb Tallinna Palvekoja Bänd, eesotsas Andrus Lukasega. Tasuta.

Muhu muuseum kl 16 Külasema külaselts.
Kuressaare Lossihoov kl 13 Eesti meistrivõistlused kuulekuskoolituses. Eesti parimad koerad ja koerajuhid. www. koerteklubiaktiiv.ee
Leisi koolimaja juures kl 10 liiklusohutusvõistlus Vigurvänt 2009. Tasuta
Kihelkonna rahvamaja kl 19 näiteringi esietendus J. Tätte Latern. Lavastaja Margus Kõrgesaar. Kunstnik Lee-namari Pirn. Muusikaline kujundus: Rein Rand, Jaan Tätte ja Valdo Lauri. Mängivad: Annika Allak, Kadriann Saar, Tenno Lauri, Kristjan Kurvits ja Valdo Lauri. Pärast etendust tants. Mängib ans Paradise Sound.

TANTS
Diva DJ Kruusmann ja E. Ohmann (raadio Uuno).
Kodulinna lokaal kl 23 disko. DJ Rämmal.
Lucifer DJ Peeter Kukk. Naistel südaööni sissepääs tasuta.
Mönus Villem Quvalda. Sissepääs tasuta.
Club Privilege Musipidu. DJ Marko Pille.

SPORT
Kuressaare linnastaadion kl 19.30 Eesti Meistriliiga Jalgpallis. FC Kuressaare – JK Sillamäe Kalev. Pilet 25.–/10.–

Pühapäev, 14. juuni

KINO
Diva kl 17 ja kl 19.20 Öö muuseumis 2. Pilet 50.–

ÜRITUS
Kudjape kalmistu kl 12, Jaagarahu kl 13.30 juuniküüditamise aastapäeva mälestushetk. Korraldab MEMENTO Saaremaa ühendus. Info tel 45 28 011, 52 34 983 (Rein Väli) või 45 29 060 (Udo Suurtee).

SPORT
Kuressaare Linnastaadion kl 12 Pühapäev spordiga hooaja viimane etapp.

Ürituse eelteade

Reede, 19. juuni Arensbourg Lounge restoran kl 19 muusa Erika Salumäe. Jääda ellu! Erika vestleb publikuga ja jagab autogramme. Meeleolu lisab emotsionaalne lühifilm sporditähest. Kohapeal müügil trükisoojad raamatud. Õhtu on tasuta. Lisainfo tel 45 24 704.

Laupäev, 20. juuni Mihkli talumuuseum muuseumi 50 aastapäeva tähistamine. Kl 13 ringkäik Kihelkonna kalmistul. Kogunemine peavärava juures. Kl 14 seminar Mihkli talumuuseumis. Ettekannetega esinevad: Tiina Ojala, Harry Tuulik, Heiki Pärdi. Sõnavõtud, õnnitlused. Harry Tuuliku raamatu Viki küla ja Mihkli talu ajalugu esitlus. Mihkli talu elanike järeltulijad istutavad puu. Kl 17 muuseumi ajalugu kajastava näitusega tutvumine. Kl 18 esinevad Lääne-Saaremaa rahvatantsijad. Kl 20 rahvapidu ansambliga Paharet.

Laupäev, 20. juuni Kuressaare linnuse kaitsetorni V korrus kl 16 Jaak Sooäär & Tiit Paulus kontsert ja Piret Rohusaar näituse Rütmid, värvid, jazz, armastus… avamine. Näitusele on välja pandud Piret Rohusaare loodud maalid jazzist. http://rohusaar.pri.ee/ . Piletid hinnaga 50.– müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti, Kuressaare kultuurikeskuses ja tund enne algust kohapeal. Lisainfo: www.kultuurivara.ee .

Reedel, 26. juuni Taritu küla Lepiku talu õue kl 18 Johannes Raasukese mälestusvõistlus II Juku jooks. Jooksu start Lepiku õuest. Eelkooliealistele lühem rada, põhirada 1000 m, rahvasportlastele avatud rada. Vanuseklassi võitjatele karikad ja diplomid, rahvasportlastele loosiauhinnad. Korraldajad: J. Raasukese sugulased, Taritu Arenguselts, Lümanda valla spordijuht.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)