Saaremaal võistles 40 veteranujujat (2)

Paralleelselt ujumise maakonna meistrivõistlustega toimusid eelmisel laupäeval ka Kuressaare U-klubi 4. meisterujumise võistlused.

Neid me korraldame üle aasta. Et Saaremaale tahetakse väga tulla, näitas ka stardis osalenute arv – üle vabariigi oli kohale tulnud ligi 40 veteranujujat. Tore on näha rõõmsameelseid ja energiat täis ujumisveterane, kellest vanim osaleja oli 73-aastane Hella Klausen.

Saaremaalt alustanud ujujaid oli stardis kuus.

Triin Rannama (A-klass, 25–29-a) võitis 50 m selili-, rinnuli- ja 100 m kompleksujumise; Ivi Lindrop (C-klass, 35–39-a) võitis 50 m vaba-, liblik- ja kompleksujumise; Norma Helde (H-klass, 60–64-a) võitis 50 m selili- ja liblikujumise; Aime Metsmaa (F-klass, 50–54-a) 50 m rinnuliujumise; Reet Sepp (F-klass, 50–54-a) oli teine 50 m vabaujumises. Meestest võitis Lembit Laht (H-klass, 60–64-a) 50 m liblik- ja kompleksujumise ning jäi rinnulidistantsil teiseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)