Motobande saarlastel külas

Motobande saarlastel külas

ÕNNEHETK: Klaara-Mai oli üks esimesi Ida-Niidu lasteaia mudilastest, keda ERSO flöödimängija Mihkel Peäske tsikli sadulasse aitas.
Peeter Kukk

Kuressaares Olerexi tanklas peatunud Kultuurse Motobande tuuris osalejatelt autogrammi küsima tulnud või lihtsalt kuulsusi näost näkku näha soovinud inimesed said bande juhilt Mart Mikult liikluses vajaliku ohutusvesti.

Õnnelikud olid need, kes said oma iidolitelt autogrammi. Vahest kõige rohkem kulutas oma viltpliiatsit autogramme andes Koit Toome, kes täna õhtul astub üles Kuressaare linnuse hoovis Ivo Linna juubelikontserdil. Ida-Niidu lasteaiast olid õpetajad Ene ja Reena kohale toonud koguni kaks nelja-viieaastaste mudilaste rühma. Lapsed olid üliõnnelikud, kui said korraks vägeva tsikli sadulas istuda.

ERSO flöödimängija Mihkel Peäske juurde kogunes paraja pikkusega järjekord. Nii poisid kui tüdrukud olid põnevil, oodates kannatlikult, millal muusikust mootorrattur nad BMW juhtraua taha istuma tõstab.
Kultuurse Motobande ooperilauljast juht oli tänulik ka kohalikele ajakirjanikele, kes huvilisi mototuurist teavitasid.

Kõik tuuriga seotud kulud kannavad sõitjad ise, annetustena ja sponsoritelt laekunud raha läheb täies mahus heategevuseks.

Tänavusel laulupeoaastal ostetakse tuuri käigus kogunenud tulude abil tagasi kahetsusväärsel kombel Eesti antikvariaatidesse sattunud Gustav Ernesaksale kuulunud isiklikud esemed, mis annetatakse tema majamuuseumile.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)