Ivo Linna juubelikontserdile on eelmüügist müüdud 2500 piletit

Reede õhtul Kuressaare lossihoovis toimuvale Ivo Linna juubelikontserdile on eelmüügist ostetud juba üle 2500 pileti.

“See vastab meie ootustele,” ütles Oma Saarele kontserdi korraldaja Star Management OÜ tegevjuht Mirko Miilits. “Suurema kogemusega kontserdikorraldajad ütlevad, et keegi pole kunagi suveüritusele nii suures koguses eelmüügist pileteid müünud, arvestades, et see on üritus, kus puuduvad määratud istekohad.”

Kuivõrd reedel on oodata ilusat ilma, usub Miilits, et Kuressaare lossihoovi koguneb kontserti jälgima 4–5 000 inimest. Miilitsa sõnul toimus eile Tallinnas juubelikontserdi viimane peaproov ja juba täna saabub tehniline meeskond Kuressaarde lava üles panema.

Ivo Linna juubelikontsert toimub täpselt laulja 60. sünnipäeval, 12. juunil Kuressaare lossihoovis, kus külalistena astuvad üles Anne Veski, Maarja, Koit Toome ning erikülalistena Tõnis Mägi, Riho Sibul, Dave Benton, Marju Länik, Priit Pihlap jt.

17.–26. juulini toimub suurejooneline kontserttuur “Iff 60”, kus löövad kaasa Anne Veski, Maarja ja Koit Toome.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)