Maxima järjekorrad looklevad alkoholiriiulite vahel (3)

Kuressaares avatud Maxima supermarket otsib lahendusi, kuidas eraldada kassade juures looklevad järjekorrad ja alkoholiriiulid.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koovi sõnul sai linnavalitsus kohe Maxima avamise järel tarbijakaitselt info, et supermarketis eksitakse korra vastu, mis kohustab Kuressaare poodides eraldama alkoholiosakonna muust kaubanduspinnast.

“Kui Maximale üldse midagi ette heita, siis seda, et alkoholiosakonna territoorium on vahetult kassade ees ehk sabas seisjad võivad sattuda alkoholiriiulite vahele,” rääkis Koov.

Tema sõnul on Maxima juhtkond nii Kuressaares kui ka Tallinnas arusaaja ja probleemile otsitakse lahendust. Ühe variandina kaalutakse alkoholiosakonna kassadest kaugemale kolimist. Teine variant on, et osakond eraldatakse kassadest piiretega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)