Lühidalt

PURJETAMINE:

Marsruudil Pärnu–Klaipeda toimuva Sony Baltic Open regati esimesel etapil Pärnust Rojasse sai oma võistlusklassis esikoha Saaremaa Merispordi Seltsi jaht Katariina Jee (kapten Mart Tamm). B-gruppi, kus Katariina Jee sõidab, kuulub kümme jahti. Eile jõudsid jahid Roomassaarde, kust täna suundutakse edasi Liepajasse.

PURJETAMINE:

Vihmas ja tugevas tuules sõidetud kolmanda purjetamiskolmapäevaku võitis Karina, teine oli Centaur ja kolmas Soling. Kokku osales seitse alust. Kolme osavõistluse järel juhib Zoo punktise eduga Centauri ees.

ORIENTEERUMINE:

5. neljapäevaku võistlusklasside parimad olid Annabel Tanila, Ann Saks, Tiina Ollema, Maarja Arnold, Vaige Aav, Anneli Tilk, Ene Kalm, Henri Kaseväli, Janno Tilk, Kaido Eichfus, Antti Kopliste, Peeter Ramst ja Laura Lang.

KERGEJÕUSTIK:

Kolmapäeval Tartus toimunud BIGBANK-i kuldliiga teisel etapil jooksis Tiidrek Nurme 1 miili ajaga 4.04,14, mis on ühtlasi uus Saare maakonna rekord. Nurmele andis see aeg viienda koha. Teistest saarlastest oli Saarte mängudeks valmistuv Madis Kallas meeste kaugushüppes tulemusega 7.03 kuues. Kuulitõukes oli Genro Paas 15.32-ga samuti kuues ja vasaraheites andis tulemus 51.27 Paasile kaheksanda koha.

JALGPALL:

Eesti meistrivõistluste neljandas liigas pidas Saaremaa JK aaMeraaS meeskond 9. vooru kohtumise Pärnus, kus kohalik jalgpallimeeskond FC Metropool alistati tulemusega 3 : 0. Reio Alt lõi kaks ja Margus Kuusk ühe värava. Tabelis kerkisid saarlased kolmandaks. Eespool on Eesti Koondis ja nüüd alistatud FC Metropool.

JALGPALL:

Maakonna jalgpallimeistrivõistluste 2. voorus võitis Orissaare võistkond Kaarma VC-d
4 : 1. Leisi JK ja Salme SK mängisid 2 : 2 viiki ja Torgu võitis 4 : 1 Jalka Baari. Meistrivõistlusi juhib Torgu, teine on Salme ja kolmas Orissaare.

JALGPALL:

Eesti jalgpalli väikeste karikavõistluste 1/32 finaalis kaotas JK Sörve 0 : 2 Kohila FC Florale ning meistrivõistluste II liigas Emmastele 1 : 3. Saaremaa JK võitis III liigas 2 : 0 Kohila Püsivust.

KORVPALL:

Mai lõpus Paides mängitud Eesti koolispordi liidu ja ühtlasi kogu Eesti suurima noorte, kuni 7. klassi poiste korvpallisarja Nike Cup 2009 võitis taas Kihelkonna põhikooli võistkond.
Vastastest võideti Osula PK 84 : 58 ja Vastse-Kuuste kooli 75 : 58. Kihelkonna kooli võistkonnas mängisid Alvar Väli, Kert Toost, Kaarel Lonks, Reedik Sõber, Kristo Lonks, Marek Udeküll 7. klassist ja Johan-Rasmus Teär 5. klassist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)