Registreeritud töötus on veidi vähenenud

Eilse seisuga oli töötukassa Saaremaa osakonnas arvel 1295 klienti, neist 1233 töötut. Mai keskpaigaga võrreldes on töötute arv paari-kümne inimese võrra vähenenud.

Juuni esimesel nädalal registreeris Saare maakonnas end töötuks 33 inimest. Kõigil arvele tulnutel oli viimane tegevus töötamine.
Töösuhte lõpetamise põhjused olid järgmised: koondamine (4), pankrot (5), töötaja algatusel (4), töölepingu tähtaja möödumine (6) ja muud põhjused (kõik ülejäänud). Töötuna arvel oleku lõpetas sel nädalal 16 inimest. Töötukassa andmetel leidis uue töökoha kaheksa inimest.

Uusi töökohti tuli juurde 10 ja eilse seisuga oli töötukassal pakkuda 47 vakantset töökohta. Töötukassa Saaremaa osakonna juhataja Kaie Lepa sõnul on vabade töökohtade arv vähenenud: mai keskel oli vabu töökohti pakkuda paarikümne võrra enam.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)