Loomuliku ilu võlu

Loomuliku ilu võlu

 

Maailma suurima modellivõrgustiku esindaja kinnitus, et ta ei otsi modelle, kes oleksid lihtsalt ilusad, on põnev. Lihtsalt ilusaid tüdrukuid on terve maailm täis. Modell paistab kõrvaltvaatajale küll lihtsalt ilusa asjana, kuid selgub, et modellid peavad olema ka huvitavad inimesed, isikupärased, sest muidu ei jõua nad kuhugi.

Kahju hakkab, kuuldes modelliotsijate üllatumist, et mitte kuskil maailmas ei ole noored tüdrukud oma juukseid värvimisega nii ära rikkunud kui Eestis. Nende tüdrukutega ei ole modelliotsijatel midagi peale hakata.

Keemilise töötlemisega rikutud välimus ei ole lihtsalt ilus. Modell aga peab olema võimalikult loomulik. Aga miks ainult modell? Ka need noored, kes tingimata modelliks ei taha hakata, võiksid olla võimalikult loomulikud. Milleks toppida oma keha täis kahtlast keemiat ning seeläbi vananeda kiiresti lihtsalt sellepärast, et tahad välja näha nagu keegi teine?

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)