Kuressaarest otsiti tulevasi tippmodelle (2)

Kuressaarest otsiti tulevasi tippmodelle

ÕDEDELE ANTI LOOTUST: Pärast pildistamist ja mõõtmist võisid modellilootused Triin (vasakul) ja Kati rahule jääda. Modelliotsijad soovitasid ka neil mõlemal agentuuriga ühendust hoida. Neile öeldi, et nad peavad kulmud ja juuksevärvi välja kasvatama ning veidi pikemaks kasvama.

Eile käisid Kuressaarest tulevasi modelle otsimas maailma suurima modellivõrgustiku Next Model Management esindaja Agnes Ponarska ja eestimaise MJ Model Management omanik Margit Jõgger, kes andsid kohale tulnute seast mõnelegi lootust, et neist võiksid saada tõelised modellid.

Modellidega kohtuti Grand Rose’i fuajees, kuhu tuli kokku tosin tüdrukut. “Modelliks saada on alati olnud minu unistus,” ütles modellilootus Triin. “Nüüd on võimalus ja tahan proovida.” Ka tema õde Kati unistab modelliks saamisest ning nad vaatavad kõiki supermodellide sarja saateid televiisorist. Triinu arvates on modellide elu suurepärane.

Ka kohale tulnud Monika usub, et modellielu oleks väga äge, kuid tema ei oleks end modelliks pakkuma tulnud, kui sõbranna ei oleks kaasas olnud. Varasem modellitöö kogemus neil puudub.
Osa tüdrukuid suhtus modellitöösse tagasihoidlikumalt, üks arvas, et seda tööd võiks teha muude tegemiste kõrvalt hobikorras. Ent nad kõik olid veendunud, et see on vahva töö, mille käigus saab palju reisida ja kohtab uusi inimesi.

JM Model Managementi omanik Margit Jõgger ütles, et eilne kohtumine oli esimene tutvumine tüdrukutega. Selle põhjal arutatakse läbi, kellel ja millised potentsiaalsed võimalused on. Osa tüdrukuid on veel näiteks liiga noored, et välismaal modellitööga alustada. “Selleks olen mina siin, kes jälgib neid, aeg-ajalt hakkan neid Tallinnasse kutsuma ja kui nad on valmis, siis tulevad sõidud,” rääkis ta.

Agnes Ponarska lausus, et nad leidsid siit paar tüdrukut, kellega edasi töötada. Next Model Management on tema sõnul esindatud kõigil suurtel moeturgudel nagu Pariis, Milano, London, New York, Miami ning võib juhtuda, et keegi jõuab ka sinna. Ponarska ütles end uskuvat, et vähemalt ühel tüdrukul oleks võimalik päris tippu jõuda.

Tema sõnul on modelli juures kõige tähtsam isikupära. “Need on tüdrukud, kes peavad hakkama maailmas ringi reisima, olema sõltumatud, saama endaga ise hakkama, olema kaamera ja inimeste ees, kes on kõrgemast klassist. Ma ei vaja lihtsalt ilusat nägu, tüdrukut, kes ei oska inimestega käituda,” selgitas ta.

Eesti kohta arvas Ponarska, et siin on väikese rahva kohta väga palju potentsiaali. Modelliotsijad käisid selle nädalaga läbi 19 kohta Eestis ning täna jätkatakse otsinguid juba Leedus.


Probleemiks juuksevärv

Agnes Ponarska ja Margit Jõgger ütlesid kui ühest suust, et Eesti tüdrukute kõige suurem probleem on värvimisega ära rikutud juuksed. “Nad tapavad juuksed ära ja ei saa oma loomulikku värvi kunagi pärast tagasi,” ütles Jõgger. “Modell peab olema loomulikult ilus, modell tuleb tuppa ja inimestel kukub suu lahti ka siis, kui ta on ilma meigita.”

Sama käib kulmude kitkumise kohta. “Kui on mõni kulmukarv valesti kasvanud, siis selleks on olemas enne pildistamist professionaalne meikija, kes teab, mis on ilus, võtab ühe või kaks karvakest ära ja ei puuduta üldilmet.” Selle sõnumi edastasid modelliotsijad ka kohaletulnuile.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)