Varas tegi Säästumarketis korvijooksu

Kolmapäeva õhtul varastas üks mees Kuressaare Ida-Niidu Säästumarketist korvitäie kaupa. Kauba eest maksmata jätnud suli asusid jälitama nii müüja kui ka appi rutanud pealtnägijad, paraku tulemusteta.

“Kaks noormeest pani asju korvi, üks nendest jalutas korviga kassast mööda ja pistis siis lihtsalt jooksu,” vahendas Oma Saarele Säästumarketi müüjate selgitusi Mikk, kes jõudis poodi just sel hetkel, kui müüja varast veel tabada üritas.

“Läksin vaatasin, mis toimub, ja küsisin, kas neil on abi vaja,” rääkis Mikk, kes jooksis samuti majade vahele vaatama, kas korviga meest kusagil veel näha on.
Müüjate ütluste kohaselt oli sama noormees samal päeval ka varem poes käinud. Varast tabada üritanud müüjatele valmistas meelehärmi ka see, et turvamehi kohal polnud.

“Tegelikult tuli seal poetöötajatega vesteldes välja ka see, et turvamees peaks kohal olema kogu aeg,” rääkis müüjatele appi tormanud mees, sõnades, et kui varguste arv kasvab, siis turvatöötajate palkamise pealt küll kokku hoida ei tohiks.

Kuigi esmapilgul jäi pealtnägijatele tunne, et varas jääbki tabamata, siis päris nii ei pruugi see olla, sest turvatöötajad asusid turvakaamera linti läbi vaatama. “Võimalik, et selle abil saab politsei isiku kindlaks teha,” lootis Mikk.

Kuressaare politseijaoskonna infojuht Kristi Mägi kinnitas Oma Saarele, et 3. juunil kell 19.45 lahkus Kuressaares Mooni tänaval asuvast kauplusest korvitäie kaubaga mees, kes kauba eest ei tasunud.
“Kauplusele tekitatud kahju on alles selgitamisel,” ütles Mägi, lisades, et kui kahju suurus on selgitatud, alustatakse ka vastavat menetlust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)