Kuhu minna

Reede, 5. juuni

KINO
Diva suletud.

TANTS
Diva DJ Flower Power & DJ P. Kukk.
Kodulinna lokaal kl 23 disko. Südaööni sissepääs tasuta.
Lucifer DJ Andres Laht.
Club Privilege videodisko.
Mönus Villem Tarvo.

Laupäev, 6. juuni

KINO
Diva kl 19 Star Trek. Ulmefilm. Pilet 50.–

KONTSERT
Muhu muuseum kl 12 esinevad irmus jead Saaremaa lõõtsamehed: Viktor Ilvest, Sulev Mägi, Johannes Müür, Andres Ükskask, Herman Vesiaid, Meelis Mereäär. Sõuksed mehed ei mängi Tooma õues mitte iga päe, seepärast tule kindlasti! Info tel 45 48 872, 50 11 566. Pilet 25.–

ÜRITUS
Kuressaare Saare maakonna 44. tantsupidu Üle aia vaadates. Kl 17.30 rongkäik Kuressaare kesklinnast, kl 18 kontsert Kuressaare linnastaadionil.

TANTS
Diva Semiir Šou. 10-a tantsurühma Semiir spetsiaalsed tantsušoud. DJ K. Lillimägi.
Kodulinna lokaal kl 23 disko. Südaööni sissepääs tasuta.
Lucifer suletud.
Mönus Villem Karnevaal. Sissepääs tasuta.
Club Privilege 5. sünnipäev. Aivar Riisalu ja ans Meie Mees.

SPORT
KG ujula Saare maakonna meistrivõistlused ujumises.

Ürituse eelteade

Pühapäev, 7. juuni Võhma koolimaja ees kl 10 petanki karikavõistlused. Info 55 641 605.

Neljapäev, 11. juuni Sandla kultuurimaja algusega kl 20 Salme Vallateatri  etendus A. Kivirähk  Kalevipoeg.

Laupäev, 13. juuni Käesla külaväljak VIII Saaremaa küladepäev. Kl 10 kogunemine, väljapanekute kujundamine, kl 11 avamine. Saaremaa Kodukandi hümni laulmine, tervitused. Kl 11.30 foorum “Külavanem kui külakogukonna hoidja”. Foorumit juhib Ülo Vooglaid. Kl 13 lõuna. Esinevad Kärla muusikakooli õpilased. Kl 14 kohalike toodete laat. Taimed taluaias – taimede vahetamine, noorteprogramm, Kärla põhikooli õpilaste etendus Sööbik ja pisik, mälumäng, ratsutamine, jõukatsumised, vibulaskmine. Kl 16.30 Kärla valla rahvatantsijate ülesastumine. Kl 17 lõpetamine. Päeva lõpus on võimalik osta hõrgutist – maa sees küpsetatud lambaliha. Registreerimine (08.06.09) ja info telefonidel Kaja Juulik 56 627 840, Maive Õispuu 53 430 631, Elvi Viira 50 410 95.

Laupäev, 13. juuni Valjala rahvamaja kl 14 Elava vee toober. “Mett” ja “piima” on lubanud tulla jagama Siim Vaher, noortetöö tegija-ettevõtja, Allan Kroll, vangla kaplan ja Leevi Väli, mesinik-pastor. Muusikat teeb Tallinna Palvekoja Bänd eesotsas Andrus Lukasega. Tasuta.Kuressaare Suvemuusika tuleb taas

1997. a taastati Kuressaare linnas muusikatraditsioon, mis oli alguse saanud teadaolevatel andmetel aastal 1841 seoses esimese mudaravila rajamisega. Kuurortlinna populaarsuse kasvades tugevnes järjepidevalt ka oma linnaorkestri traditsioon, mis esimesel iseseisvusperioodil kulmineerus professionaalse sümfoniett-orkestri loomisega.

Vahepeal unustusse vajunud traditsioon sai taas ellu äratatud 1997. aastast Kuressaare Suvemuusika kontsertidena. Suvistel nädalavahetustel toimuvate kontsertide sarja eesmärk on jätkata pikaajalist ajaloolist muusikatraditsiooni ning pakkuda publikule mitmekesist orkestrimuusikat.

Kontserdipaiga ajalooline miljöö ning hästi valitud ja tasuta (!) kontsertprogrammid on Suvemuusikast kujundanud linna kultuuripildis eriti oodatud ürituse. Sumedate suveõhtute kontserdid meelitavad peale arvukate turistide kohale ka rohkesti oma publikut. Ja oma publiku on see armastatud muusikaüritus kindlalt leidnud.

Lossipargi kõlakoja kontsertide kava:
7. juuni kl 18 – Nõmme muusikakooli brass ja Kuressaare muusikakooli brass
20. juuni kl 18 – Kuressaare linnaorkester, solist Maria Väli
27. juuni kl 18 – Big Band Tartu, solist Kreet Stubender
12. juuli kl 18 – tšellokvartett C-JAM
17. juuli kl 18 – Talsi linna brass Lätist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)