Kalaküla tänavu avatud vaid tellimisel

Valjalas Jõelepa külas asuv Kalaküla tänavu suvel tavakundedele oma teenuseid ei paku. Kalaküla opereeriva OÜ Lõve Turism juhatuse liikme Ainer Tiitsoni sõnul on Kalaküla võimalik vaid rentida ürituste korraldamiseks. Ära jääb sel suvel ka forellipüük.

“Kundesid jääb sel aastal kindlasti vähemaks, võtame rahulikumalt,” ütles Tiitson. Tema kinnitusel läks Kalakülal varasematel aastatel kenasti, kuid väga paljud kliendid, kes käisid, olid lätlased, aga sel aastal laev Läti ja Saaremaa vahet ei sõida.

Seetõttu ongi Kalaküla otsustanud tänavu oma teenuseid pakkuda vaid ettetellimisel ja platsi rentimisel. Päris kokku asju veel ei pakita, Tiitson avaldas lootust, et järgmisel aastal avatakse Kalaküla taas ka tavakundedele.

Varasematel aastatel on Kalakülas saanud süüa mitmesuguseid kalaroogi, püüda forelli, proovida kätt vibulaskmises ning telkida ja üritusi korraldada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 49 korda, sh täna 1)