Sissemurdja teeb 1000 tundi üldkasulikku tööd (2)

Kohus mõistis Kristo Kanarbiku süüdi omavolilises sissetungis võõrasse korterisse ja võõra pangakaardi ebaseaduslikus kasutamises ning määras talle kuue kuu pikkuse vangistuse, millele liidetakse eelmine kandmata jäänud karistus.

Kokku kuulub mehel ärakandmisele üks aasta ja kuus kuud vangistust, mis asendati tema nõusolekul üldkasuliku tööga. Seega peab Kanarbik kahe aasta jooksul tegema 1090 tundi üldkasulikku tööd.
Süüdistuse järgi lõhkus varem neljal korral kohtu ees seisnud Kanarbik tänavu märtsis Kuressaares kirvega ukseluku ja tungis võõrasse majja.

Kanarbikku süüdistati ka selles, et 25. aprillil varastas ta ühe korteri köögist riiulilt võõrale inimesele kuuluva pangakaardi ning teades varasemast ajast PIN-koodi, ostis seda kasutades samal päeval Sõmera kauplusest alkoholi ja sigarette 703,5 krooni väärtuses. Järgmisel päeval võttis ta Kärla kauplusehoone seinas olevast pangaautomaadist välja 3000 krooni sularaha.

Kokku tuleb tal kannatanule hüvitada 3703 krooni. Sellele lisandub veel 6525 krooni sundraha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)